Hos iLash & Brows kan du få lavet de smukkeste Eyelash Extensions med single lash  metoden – dette er det mest naturlige og skånsomme, og derfor den eneste metode vi anvender.  Med Eyelash Extensions kan du sige farvel til mascara og vippebukker, og alligevel have de mest fantastiske vipper – selv når du lige er stået op. Vores Eyelash Extensions ser ud og føles som naturlige vipper, og giver derfor et virkelig flot resultat.

IMG_8439

 Når du skal have lavet Eyelash Extensions, tager vi udgangspunkt i din øjenform, ønske om look – og vigtigst af alt, selvfølgelig hvad dine egne vipper kan tåle og bære. En for en sættes en enkelt extension på hver af dine egne naturlige vipper. En behandling varer 1,5 – 2 timer, og du ligger med lukkede øjne, mens behandlingen foregår.

Vi  anvender Faux Mink  til vores eyelash extensions. Faux betyder “falsk”, da hårene er en efterligning af Minkhår – men blot lavet af fin polyester. Der findes forskellige kurver og længder i eyelash extensions, og det er derfor muligt at lave et sæt vipper som passer til lige netop dig og dine naturlige vipper. For at beholde de smukke vipper, anbefales en opfyldning hver 3-4 uge.

Ønsker man sine Eyelash Extensions fjernet, gøres dette nemt og forsigtigt med vores opløsningsgel – du må aldrig selv fjerne dine Eyelash Extensions.

Faux Mink er den orginale og “almindelig” vippe.

Faux Mink Lite er en videreudvikling af de almindelig Faux Mink. De er fremstillet af et finere materiale, hvilket gør dem endnu mere lette og fleksible. Anbefales hvis man har meget fine vipper.

2D/3D/4D volume Dette er den nyeste teknik, hvor det er muligt at opnå maksimal volume. Vipperne er ekstremt fine, hvorfor det er muligt at påsætte flere extensions på den naturlige vippe, og derved give endnu mere fylde end hvad der er muligt med en klassisk påsætning.

 

 **Du bedes læse “Lash Care” for at få det bedste ud af din behandling**